Pertanyaan

Pertanyaan yang kerap ditanya.

Some tips on hardened security that should be considered.

 

Hidden Cameras

Hidden cameras or spy cameras placed throughout the home can provide home owners with enhanced home security.

Saudara, Saudari, YB-YB sekalian.. suka disini saya untuk mengusulkan satu usul iaitu berkaitan penyerahan forum kita ini kepada persatuan penduduk. Yang mana ianya telah termaktub di dalam cadangan asal penubuhan forum dulu. Saya ingat saudara-saudari semua masih ingat..kita telah berjanji untuk menyerahkan forum ini kepada pengurusan Persatuan Penduduk.

Usul

Sistem Sekuriti Putra Tropika

Pertamanya, tahniah kepada sesiapa jua yang ada rasa kebersamaan untuk menjaga keselamatan dan kemakmuran taman yang didiaminya. Dan kebersamaan itu dibuktikan melalui penglibatan diri sama ada secara aktif, kurang aktif atau memerhati

Sistem Sekuriti Putra Tropika

Sistem Sekuriti Putra Tropika

Pertamanya, tahniah kepada sesiapa jua yang ada rasa kebersamaan untuk menjaga keselamatan dan kemakmuran taman yang didiaminya. Dan kebersamaan itu dibuktikan melalui

Sistem Sekuriti Putra Tropika

Sistem Sekuriti Putra Tropika

Bayaran Sekuriti

Pembayaran secara bulanan dibuat di pejabat pengurusan penduduk atau melalui pindahan atas talian ke Maybank2u.

Bayaran Sekuriti (RM50.00 sebulan) : 5628 3462 9115 ( MAYBANK : MBB BERHAD ). Emel kan bukti pembayaran anda kepada : hasil@putratropika.com .

Isikan ruangan "Rujukan Penerima" dengan alamat anda (cth:NO.59 JLN 6/2) dan keterangan (details) sebagai "BAYARAN SEKURITI".

Bayaran Yuran Pendaftaran Persatuan ( RM20.00 ) & Yuran Tahunan ( RM50.00 ) :5628 3462 9241 ( MAYBANK : MBB BERHAD ). Emel kan bukti pembayaran anda kepada : bendahari@putratropika.com .

Isikan ruangan "Rujukan Penerima" dengan alamat anda (cth:NO.59 JLN 6/2) dan keterangan (details) sebagai "YURAN PERSATUAN".

Bayaran boleh dilakukan menerusi pindahan dana Maybank, Mesin Deposit Tunai (CDM) atau pindahan dana antara bank ( GIRO Interbank ) .

Sila simpan/cetak bukti transaksi anda untuk rujukan.

Hubungi Kami

(+6016) 202-3589

media@putratropika.com

http://putratropika.com/index.php

@bydotkom

facebook.com/tfshaqilah

youtube.com/artdeen